Barion Pixel

BabyBeet BioShield Gel™

(24 vásárlói értékelés)
  • 1-2 munkanapos szállítás
  • 30 napos extra garancia
  • Ingyenes szállítás már 18 500Ft felett!

3.990Ft

Termékleírás

A BioShield Gel speciális kolloid zabpehellyel enyhítheti az ekcéma és bőrirritáció tüneteit, nyugtatja és védi a bőrt. Kiemelkedően magas százalékban tartalmaz természetes összetevőket a piacon található termékek között. Szteroid-, illatanyag- és allergénmentes formulájával már 0 éves kortól is biztonságosan használható az érzékeny bőrűeknél is. Gyorsan felszívódik, ezáltal azonnali enyhülést nyújthat.

Összetevők:
Víz, Propándiol, Nátrium-benzoát, Kalcium-glükonát, Nátrium-fitát, Nátrium-hidroxid, Poliakrilát-keresztpolimer-6.

Ezek is érdekelhetnek...

Vásárlói Vélemények

Írd meg a véleményed!
Írd meg a véleményed termékünkről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5
71%
17
4
13%
3
3
8%
2
2
4%
1
1
4%
1
Farkas Andrea
Nagyon ajánlom ezt a gélt! Az én kisfiam bőre nagyon érzékeny és eddig semmi nem segített igazán. A BioShield Gel azonban már pár nap után látványos e...több

Nagyon ajánlom ezt a gélt! Az én kisfiam bőre nagyon érzékeny és eddig semmi nem segített igazán. A BioShield Gel azonban már pár nap után látványos eredményt hozott. A bőre sima és puha lett, és végre nem vakarózik állandóan.

Juhász Mónika
Egyszeruen imadom! Mar a harmadik tubust hasznaljuk es mindig van otthon tartalekban. A kisfiam bore soha nem volt meg ilyen puha es nyugodt. A termes...több

Egyszeruen imadom! Mar a harmadik tubust hasznaljuk es mindig van otthon tartalekban. A kisfiam bore soha nem volt meg ilyen puha es nyugodt. A termeszetes osszetevok es a gyors hatas miatt ajanlom mindenkinek!

Nagy Edina

A kolloid zabpehely csodás! Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen hatékony lehet. Már 2 nap után látványos javulást tapasztaltunk.

Sipos Tímea

Sajnos nem váltotta be az elvárásaimat. Nem segített a viszketésen annyira, mint vártam. Viszont tetszik hogy illatanyag mentes.

Nagy Anikó

A piacon sok hasonló termék van, de ez tényleg 98%-ban természetes a többivel ellentétben. Az egész család használja, nem csak a gyerek.

Továbbiak betöltése
0