Barion Pixel

BabyBeet NaturalCare Family Wellness Készlet

Csomag tartalma:

  • 1 db 3 az 1-ben Koala Diffúzor
  • 4 db Happy Healing illóolaj
  • 1db Dream Balm
  • 1-2 munkanapos szállítás
  • 30 napos extra garancia
  • Ingyenes szállítás már 19 500Ft felett!

Original price was: 29.440Ft.Current price is: 18.990Ft.

Termékleírás

Természetes támogatás gyermeked immunrendszerének a tanév kezdetén!

A NaturalCare Készlet 100% természetes illóolajokat és egy innovatív diffúzort tartalmaz, melyek támogathatják gyermeked immunrendszerét, enyhíthetik a nátha és légúti problémák tüneteit, valamint elősegíthetik a nyugodt alvást már 6 hónapos kortól. Ez a multifunkciós szett mindent megad, amire szükség van a betegségek enyhítéséhez és a könnyű légzéshez a tanév kezdetén!

Enyhítheti a nátha és légúti problémák tüneteit

A NaturalCare Készlet 100% természetes levendula és eukaliptusz illóolajai antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segíthetnek enyhíteni a nátha és légúti problémák tüneteit. Az innovatív Koala diffúzor egyenletesen juttatja a levegőbe az illóolajokat, így hozzájárulva a nyugodt légzéshez. Ideális a tanév elején a megfázás gyakori időszakában, hogy gyermeked egészséges maradjon és kipihenten kezdje az új kalandokat.

Támogathatja az immunrendszert

A NaturalCare Készletben található levendula és eukaliptusz illóolajok természetes módon támogathatják gyermeked immunrendszerét. Ezek az illóolajok gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segíthetik a szervezet védekezőképességének növelését és hozzájárulhatnak a betegségek megelőzéséhez.

100% természetes összetevőket tartalmaz

A NaturalCare Készlet kifejezetten olyan szülők számára készült, akik a legjobbat szeretnék családjuknak. Termékeink az IFRA és ECO-CERT tanúsítványokkal rendelkeznek, biztosítva, hogy csakis 100% természetes összetevőket használunk, garantálva ezzel a legmagasabb szintű biztonságot és hatékonyságot.

Elősegítheti a nyugodt alvást egész éjszaka

A NaturalCare Készlet levendula illóolajának nyugtató tulajdonságai hozzájárulhatnak a nyugodt alváshoz egész éjszaka. A levendula csökkentheti a stresszhormonok szintjét, elősegítve a relaxációt és a mély alvást. Az innovatív Koala diffúzor egyenletesen oszlatja el az illóolajat a levegőben, biztosítva a folyamatos hatást, hogy gyermeked kipihenten ébredhessen minden reggel.

Csomag tartalma:

  • 1 db 3 az 1-ben Koala Diffúzor
  • 4 db Happy Healing illóolaj
  • 1db Dream Balm

Ezek is érdekelhetnek...

Vásárlói Vélemények

Írd meg a véleményed!
Írd meg a véleményed termékünkről!
Írj véleményt a rendelt BabyBeet termékedről és kapj exkluzív kupont a következő vásárlásodhoz!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5
72%
141
4
11%
21
3
6%
11
2
4%
8
1
7%
14
Keszi Réka
A kislányom állandóan felébredt éjszaka és nehezen tudott újra elaludni. Azóta, hogy használjuk a BabyBeet Aromaterápiás Szettet, sokkal nyugodtabb és...több
A kislányom állandóan felébredt éjszaka és nehezen tudott újra elaludni. Azóta, hogy használjuk a BabyBeet Aromaterápiás Szettet, sokkal nyugodtabb és mélyebb az alvása. A Nighty Night illóolaj kellemes illatot áraszt, és a Koala Diffúzor könnyen használható. A termék minősége kiváló, és a szállítás is gyors volt. Más szülőknek is ajánlom, akik szeretnének jobb alvást biztosítani a gyermeküknek!❤️

 
BabyBeet NaturalCare Duo Készlet photo review
Szivák Brigitta
Korábban a kislányom mindig fújtatta az orrát, és nehezen lélegzett az éjszakák során. Mióta használjuk a BabyBeet Aromaterápiás Szettet, sokkal könny...több
Korábban a kislányom mindig fújtatta az orrát, és nehezen lélegzett az éjszakák során. Mióta használjuk a BabyBeet Aromaterápiás Szettet, sokkal könnyebbé vált az orrlégzése, és nincs szüksége folyamatosan orrcseppekre. A Happy Healing illóolaj fantasztikus, és a Koala Diffúzor remekül működik. A minőséggel maximálisan elégedett vagyok, és a szállítás is gyorsan ment. Más szülőknek is bátran ajánlom ezt a terméket!
BabyBeet Happy Healing™ photo review
Árvainé-Kósa Tünde
Ezt kiegészítőnek használtuk a gyerekorvos által felírt gyógyszerekhez, mivel már 3 éves elmúlt a gyermekem. Nem mondom hogy ez szüntette meg a náthát...több
Ezt kiegészítőnek használtuk a gyerekorvos által felírt gyógyszerekhez, mivel már 3 éves elmúlt a gyermekem. Nem mondom hogy ez szüntette meg a náthát de segített benne!Az illata végett imádom használni szinte az egész házban!
BabyBeet Happy Healing™ photo review
Horváth Cecília
Pár napja használjuk mivel náthás a gyermekem. Eszméletlen milyen finom illata van! Először használok illóolajat gyermekemnél de tuti visszajövök még ...több
Pár napja használjuk mivel náthás a gyermekem. Eszméletlen milyen finom illata van! Először használok illóolajat gyermekemnél de tuti visszajövök még illóolajakért! :)
BabyBeet Happy Healing™ photo review
Liptai Anita
Imadjuk! :) Nagyon elenk benne az eukaliptusz illata, szoktam hasznalni az ebedloben is, nem csak a gyerekszobaban. A ferjem is szereti es ami a lenye...több
Imadjuk! :) Nagyon elenk benne az eukaliptusz illata, szoktam hasznalni az ebedloben is, nem csak a gyerekszobaban. A ferjem is szereti es ami a lenyeg h a gyermekem is. Influenza szezon alatt jobban aludt az ejszaka ennek hala.
Továbbiak betöltése
0